Второто пришествие в пророчествата на Настрадамус

Второто пришествие в пророчествата на Настрадамус

Ванга, Настрадаму, Библията и други предсказания допълват пъзела относно времето и личността на Второто пришествие: Какви са пророчествата за 2012 година? Какво представлява Края на света?Как, кога и къде ще се появи той? Как да го разпознаем? Ето обобщеното описание на Настрадамус и моите лични коментари:

НАСТРАДАМУС

Настрадамус пророкува за Месията идващ под името "Мун". Той ще бъде жестоко преследван и хвърлян в затвора. Ще се роди на изток, но ще пътува на запад - "лети в облъците". Ще "обединява религиите срещу червеното (Комунизма)". Ще благославя хиляди семейства навсякъде където отиде. Ще донесе новата истина и постави основата на бъдещия мир. прочети пълния текст

Съгласен съм, дори най-признатият анализатор на Настрадамус, Джон Хог, включва Преподобния Мун в своята книга "Настрадамус и Милениумът" като само един от възможните нови религиозни лидери за когото се отнася това пророчество. Настрадамус дава към 40 знака по-които да го познаем. Единия от тях е името ˝Мун˝. Проблема е че от 10 те възможни, всичките измират, само Корейският религиозен лидер, Сан Мьон Мун е все още жив. Така друг избор, освен това да е преподобния Мун, просто не ни остава!

Нещо повече, само Отец Мун изпълнява всичките знаци от предсказанието. Например, никой друг от възможните лидери на нови религии, освен д-р Мун, не ˝Обединява религиите срещу Червеното (Комунизма)˝. Целият живот на Корейският Месия и всичките му усилия са насочени за междурелигиозен диалог, проекти за мир и съвместна дейност за спирането на атеистичния Комунизъм и аморалността. Така той единствен изпълнява това пророчество.

Така че човешки мнения и разсъждения много. На едни харева едно, на други друго, но факта който трябва да приемем, независимо дали на нас лично ни харесва или не, е че Настрадамус предсказва точно за Обединителната църква на преподобния Сан Мьон Мун. Корейските пророчества от преди 1000 години сочат точно същата личност. Настрадамус не е бил запознат с тях. Много от описанията за идващия ˝Миротворец˝ на Ванга и други пророчества също съвпадат с факти и дейности свързани с него. Това са факти!

Например Ванга го описва като "Миротоврец", "Човекът, който ще подпише вечния мир" и го свързва с проекти за мир, като "Световна магистрала" и "свръх-бързи влакове". Всичките организации и дейности на д-р Мун са отдадени за постигането на световен мир. Факт е че мирните преговори както в Корея така и в Израел бяха възможни благодарение на неговата дейност. Рейгън, Тачър и много други признават ключовата роля на д-р Мун за мирната развръзка в Студената Световна Война. Много правителства днес са вдъхновени от неговите успешни програми за разрешаване на проблемите с аморалността, разпадането на семействата и други глобални проблеми. Но най-важното, точно както Ванга споменава, д-р Мун е инициатора и спонсора на програмата за създаване на "Световна магистрала която да описва земното кълбо с влакове на магнитни възглавници, във вакумни тунели, които за броени часове ще обикалят земята." Тяхната скорост е няколко пъти по-голяма от тази при съвремените самолети.

Няма да е преувеличено ако кажем, че личността на Миротворецът от пророчествата ни е вече ясна - това е Корейският религиозен лидер, Сан Мьон Мун. Предсказано е че през 2012 година чрез него човечеството ще промени посоката си и обърне усилията си от война към мир, просперитет и разбирателство. Библията обещава, че той ще изгради Небесното царство на земята - Божият първоначален идеал, за свят на мир, хармония и любов за цялото човечество като Божии деца.

Рейгън обичаше да казва, "Вярвай но провери", но в случая да стоим на страна и наблюдаваме безучастно ще е по-скоро безотговорно. Нека всички направим усилие да изпълним нашата част от отговорността за да направим това възможно.